Gellérthegyi lakás

Elsősorban azoknak ajánljuk ezt az ingatlant, akik kedvelik a természetet, a testmozgást, de ugyanakkor ragaszkodnak a komforthoz, vagy kevés idejük van arra, hogy a városon kívülre kiránduljanak. A lakás beosztása kedvező gyerekes és/vagy társasági életet kedvelő családok számára, mivel az amerikai konyha lehetőséget nyújt arra, hogy a háziasszony sütés-főzés közben is a társaságban maradjon vagy éppen szemmel tarthassa a kertben játszó gyerekeket. A hálószobák csendesek, jól szeparáltak, tökéletesen biztosítják a nyugalmat, amelyet legfeljebb csak a madárcsicsergés, tücsökciripelés vagy a sün motoszkálása zavar meg.

Emellett vállalkozás céljaira is ideális lehet. Iroda, orvosi rendelő vagy szépségszalon berendezésére kiválóan alkalmas mivel a háztól független bejárata is van, és igények szerint akár bővíthető a tulajdonostársakkal történő megegyezés után. 

Felhívom a kedves érdeklődők figyelmét arra is, hogy a lakás nem panorámás, mivel a kertben lévő ősfák elfogják a kilátást. Ugyanezen oknál fogva, déli fekvése ellenére nyáron árnyékos. Viszont a legmelegebb napokon sem megy 25-27°C fölé a hőmérséklet, és a város közepén is úgy érezhetjük, mintha egy erdőben vagy parkban laknánk. Télen is kellemes a klíma, a hegy déli lejtőjén általában pár fokkal melegebb, mint a széljárta sík terepen vagy az északi oldalon.

Az ingatlan egyébként két lakás: egy 80 nm-es két és fél szobás, és egy 25 nm-es garzon összenyitásával lett kialakítva. Szükség esetén az eredeti állapot is helyreállítható.

Természetesen mindez átalakításokat igényel, és ehhez még szükséges némi pénz, idő és - nem utolsó sorban - fantázia, de a megvalósítás a társasház tervezett felújítási munkálataival egybeköthető, és a végeredménnyel egy igazán különleges, izgalmas és kényelmes vagy éppenséggel hasznot is hozó ingatlant nyer a leendő tulajdonos.

  

  

 

 

 

 

Asztali nézet